מידע כללי
ה-O2 ארנה הוא היכל ספורט ענק, השני בגודלו, הממוקם בצפון גריניץ’, על שפת נהר נהר התמזה בלונדון חוץ מתחרויות ספורט בהיכל זה מתקיימות הופעות רבות, מטובי האמנים בעולם שבאים להופיע באירופה. יש הופעות כמידי יום וניתן להתעדכן ולרכוש כרטיסים לאמן שתמיד רציתם לראות.
במקום יש שני אולמות גדולים: הארנה, הגדול ביותר, המכיל עד 20,000 מקומות ישיבה. האינדיגו, אולם הופעות נוסף המכיל כ-8,000 מקומות ישיבה.
מלבד הופעות הO2 הוא גם אזור שופינג ובילויים. ה-O2 ארנה שוכן בתוך קניון ארנה, ומסביבו ניתן למצוא מסעדות רבות, אולמות קולנוע. בלילה המקום הופך להיות מלא במועדוני לילה ובברים.

האצטדיון במבט מכיוון התמזה – מבנה שלא ניתן לפספס
אטרקציות
בתוך הקניון / אולם יש מספר אטרקציות יחודיות שהמפורסמת מכולם היא עליה לתצפית על גג הקניון בנוסף ישנה אטרקציה יחסית חדשה שהיא טיפוס על קיר המבנה (מתאים לילדים מעל גיל 10) – Up at the O2. לובשים חליפת טיפוס ומגפיים, ומלווים עם מדריך לכל אורך הדרך. הנוף שרואים מלמעלה הוא ייחודי והחווייה עצמה מגניבה לחלוטין.
ניתן גם לבקר בסטודיו של אולפני Sky – הכניסה היא ללא תשלום.
בנוסף, בחודשי החורף (דצמבר עד פברואר) פועל במקום משטח החלקה על הקרח.