מאחורי הקלעים של הבולנז'רי הצרפתי: סיור מאפייות בפריז
הכנסו אל מאחורי הקלעים של המאפה הצרפתי ובואו לגלות את הסוד הקסם מאחורי הלחם והמאפים הצרפתיים. עם אופה פריזאי שידריך אתכם, תסיירו בין חדרי העבודה של המאפיות הפריזאיות המהוללות ואף תלמדו איך להכין את לחם הבגאט המפורסם עם קרסט הזהב המפתה.
מי יכול לעמוד בפני הקוראסונים האלו? מאפייה פריזאית (צילום: Get Your Guide)
הסיור מתקיים במרכז פריז פעם ביום, בשעה 10:00 בבוקר, ואורך כשעה. במהלך הסיור תהיו חלק מקבוצה קטנה, ובעת שתכנסו אל חדרי העבודה של הבולנז’רי (מאפייה) יסביר האופה-מדריך שלכם על ההיסטוריה, המכונות, הכלים ושיטות ההכנה של הלחמים, המאפים והעוגות הצפרתיות. במהלך הסדנה להכנת בגט, הלחם הצרפתי שכולם אוהבים, ישתף אתם המדריך בטיפים לאפיה ביתית.
הכנת בגט משותפת (צילום: Get Your Guide)
הרחק ממפעלי הלחם התעשייתי, המאפיות הצרפתיות בהן תבקרו הן מאפיות קטנות, עצמאיות וטיפוסיות לעיר פריז. בואו לטעום מהבולנז’רי הפריזאי, ממקורות הגאווה של העיר, בסיור חוויתי, לימודי ופעיל לכל המשפחה. כל עוד תגיעו רעבים – מובטח לכם כיף גדול והתנסות פריזאית חד פעמית. וכן, יהיו גם קוראסונים.