מלון
חשוב לי לציין שבהתחלה סגרנו מלון באזור הטרמיני ואחרי התייעצות כאן בקבוצה החלטתי לשנות לאזור אחר. ההתלבטות הייתה בין מלון 87 לבין המלון שסגרנו בסוף שנקרא stendhal luxury suiets. הם במרחק דקה אחד מהשני ובחרנו במלון שבחרנו בגלל שהוא חדש יותר והחדר גדול יותר.
את העסקה סגרנו דרך חברת נסיעות, חייבת לציין שהיה קצר בהזמנה של המלון ולבסוף קיבלנו חדר שלא הזמנו. הזמנו חדר עם מיטה עם מזרן אחד וקיבלנו עם 2 מזרנים (באיטליה יש להם מונח למיטה עם 2 מזרנים אני לצערי לא זוכרת אותו), דבר שצוין בהזמנה של הסוכנות, אך לטענת המלון לא קיים בהזמנה. הם לא היו כל כך נחמדים ואמרו שאנחנו מוזמנים ללכת אם זה לא לטעמנו, או להוסיף 14 יורו ללילה ולעבור לחדר אחר. בסוף החלטנו להשאר בגלל שהמלון עצמו היה מאוד יפה והחדר נמצא במבנה שהוא לא המבנה של הקבלה. לא רצינו להרוס את החופשה ושתהיה הרגשה לא נעימה. למחרת העבירו אותנו לחדר אחר שהיה בו מזרן אחד.
סך הכל המלון מפנק, ארוחת הבוקר נחמדה ואפשר גם להזמין ארוחת בוקר לחדר ללא עלות. המיניבר חופשי, יש מטריות בלובי לאורחי המלון ויש מחמם מגבות ואפילו משקל בחדר.
את ההעברות למלון בצענו דרך אייל. זה מאוד נוח. נכנסים לאתר שלו, משתבצים לשאטל שכבר קיים שמתאים לכם ואם לא קיים אתם יכולים לפתוח הזמנה חדשה שתתאים לכם. התשלום הוא זהה – 14 יורו לאדם.

לא אפרט מה עשינו בכל יום, רק אומר שאת הכרטיסים לפורום ולקולוסאום הזמנו מהאתר הבא.
הזמנו ביום שבו רצינו ללכת והדפסנו אותם בקבלה.