תשובה:
היי פנינה,
לגביי המלונות – להלן מספר אפשרויות אירוח שמצאתי לתאריכים המבוקשים, שימו לב כי מדובר בדירות אירוח (מאוד מומלץ עבור מי שאינם מעוניינים בארוחות שמלונות מציעים). בשם של מקום האירוח קיים קישור לבוקינג להמשך הזמנה.
Sweet Inn Apartments – Calderari
דירה בעיצוב מודרני המציעה גם מטבחון קטן ומכונת קפה. המיקום – ברובע היהודי, גישה נוחה לתחבורה ציבורית (אוטובוסים וטראם) פחות מ10 דקות הליכה לפנתאון, כיכר ונציה ומוקדי עניין נוספים.
העלות עבור 4 לילות הינה 1,772 ₪ (מבצע היום, יכול להיות שלא יהיה רלוונטי בהמשך).
Suite alle Botteghe
דירת חדר שינה אחד, יותר גדולה מהקודמת ולכן גם מציעה מטבח קצת יותר רחב. המיקום מאוד דומה לדירה הקודמת – רק טיפה יותר קרוב למרכז התיירותי וטיפה (1-2 דקות) מרוחק יותר מהמרכז היהודי, אבל לא משהו מורגש מאוד.
העלות עבור 4 לילות הינה 1,378 ₪.
Margana Suite
גם פה מדובר בדירה בעיצוב מודרני, חדש ומרענן עם מיטות ארוכות במיוחד (מעל 2 מטר). מרווחת (60 מ״ר) ובעלת מטבח. המיקום – עדיין בתוך הרובע היהודי אך יותר קרוב לכיכר ונציה (מרחק של 6 דקות הליכה) ולכן היא אולי מעט יותר נגישה – כיכר ונציה היא צומת יחסית מרכזית של תחבורה ציבורית.
העלות עבור 4 לילות הינה 1,641 ₪.
לגביי הטיסות –
יש מספר טיסות שיוצאות במהלך היום, האפשרות הזו נראית לי הכי משתלמת (מבחינת מחיר ומבחינת ניצול הימים).
הטיסה היא טיסה ישירה, יוצאת מנמל התעופה טגל (TXL) שבברלין ומגיעה אל נמל התעופה פיומיצ’ינו (FCO) שברומא.
מחיר לנוסע – $217
מחיר לזוג – $434

תוכלו לראות את כל האפשרויות בלינק הזה, האופציה ה-6 היא המומלצת בעייני. תוכלו כמובן גם להזמין דרך אותו הקישור.
אם יש שאלות בנוגע לאופן ההזמנה (או בכל נושא אחר) נשמח לעזור!
חופשה נעימה!