כרטיסים לאורך המגרש באיצטדיונים בלונדון

שאלה:

איפה בדיוק המושבים ש”לאורך המגרש” בסטמפורד ברידג’ ובאצדטדיון האמיריות?




תשובה:

שלום.
הכוונה בכרטיסים למושבים לאורך המגרש היא למושבים הנמצאים לאורכו של המגרש בין האלכסונים שמעל דגל הקרן.
כמובן שגם בקטגוריה זו ישנם הבדלים רבים בין המקומות ולא כל המקומות הם באותה איכות ובאותו מחיר – ההבדלים בין הקטגוריות השונות בלונדון משתנים בין אצטדיון לאצטדיון – בעוד שלמשל באצטדיון וייט הארט ליין (האצטדיון הבייתי של קבוצת טוטנהם) אין הבדל בקטגוריות של ישיבה לפי גובה אלא רק לפי מיקום ביחס לרחבה (כרטיס בין הרחבות עולה יותר מכרטיסים בין רחבת ה16 לקרן – ללא תלות בגובה היציע), באמירויות למשל יש משמעות גם לשאלה האם יושבים בחלק העליון של האצטדיון או חלקו התחתון.

בנוסף, להלן מידע רב שאולי יעניין אותך על:
כרטיסים לארסנל
כרטיסים לצ’לסי
כדורגל בלונדון
ועל לונדון באופן כללי (על ליברפול טרם בנינו משהו ברמה זו – ייקח זמן)

תרשים של אצטדיון הסטמפורד ברידג’
היציעים לאורך המגרש מסומנים בכחול

 
מתנצל על שגיאות הכתיב,
לכל שאלה, התייעצות ובקשה אפשר לפנות אליי במייל זה

Ohad Shaked  אוהד שקד
https://www.hakolal.co.il
עמוד הפייסבוק של הכל עלקבוצת הפייסבוק של הכל על

המלצות כלליות למזמינים כרטיסים לכדורגל בלונדון:

  • לא לכל משחק צריך להזמין כרטיסים מראש דרך סוכנים (גם לא דרך המערכת שלנו), אפשר בחלק גדול מהמקרים לבצע את ההזמנה דרך האתרים הרשמיים של הקבוצות. בלונדון המצב יותר בעייתי מאשר למשל בברצלונה, במדריד או ברומא. למשחקים של הקבוצות המבוקשות צ’לסי וארסנל, לא פשוט להשיג כרטיסים שאינם כרטיסים רשמיים ויקרים. לעומת זאת, במשחקים של טוטנהאם מדובר באצטדיון גדול שאינו מתמלא ובמשחקים של הקבוצות הקטנות יותר, בוודאי באלו של הליגה השניה, יש לא פעם כרטיסים פנויים שקונים ישר מאתר הקבוצה או בקופות האצטדיון. מצד שני, יש יתרונות בהזמנה מראש דרך סוכנים מקצועיים. כשמדובר בקבוצות הגדולות, ו/או במשחקים חשובים או כשמדובר בכרטיסים מבוקשים, אין ממש אופציות אחרות לרכישת כרטיסים. בסופו של דבר, כל מקרה לגופו. אפשר לקרוא על כך בעמוד המפורט על: כרטיסים לכדורגל בלונדון ולהתייעץ עימנו).
  • בלונדון יש משמעות לא קטנה לסוג הכרטיס. אם בחרתם בכרטיס רשמי של הקבוצה, אתם משלמים יותר כסף (לעיתים עבור חווית צפייה פחות טובה), אך אתם עם ראש שקט. אם אתם מזמינים כרטיס יד שניה (לרוב כרטיס של מנוי שמוכר את כרטיסו), אתם יכולים לחסוך כסף ולשפר את רמת הישיבה, אבל אתם צריכים לעמוד בכללי התנהגות מסויימים ולהיות מוכנים שהסדרנים אולי ישאלו אתכם שאלות כאלו או אחרות. לדעתנו, לכל תייר יש את האופציה שמתאימה ביותר עבורו ואין פה נכון ולא נכון. אנו ממליצים מאוד לקרוא את עמוד זה – כרטיס רשמי וכרטיס מנוי לכדורגל בלונדון ולהתייעץ עימנו לפני ההזמנה.
  • שימו לב! כמעט תמיד (אלא אם מצויין אחרת), הישיבה במשחקים בעיר היא עם אוהדי הקבוצה המארחת. יש להתנהג בהתאם וכמובן לבוא בבגדים מתאימים. לא נעים ואף יכול לגרור סילוק מהאצדטיון, אם למשל תגיעו לאצטדיון האמירויות (האצטדיון של ארסנל) עם חולצה של צ’לסי.
  • בכל הנוגע למלונות למגיעים לצפות במשחק. לא מומלץ ללון ליד האצטדיונים השונים, מכיוון שהם רחוקים מהמרכזים התיירותיים של העיר. כל האצטדיונים נגישים מאוד בתחבורה ציבורית, כך שלישון באיזור מרכזי אך מרוחק מהם לא יהווה בעיה. כדאי לבדוק עמוד זה בנושא – מלונות בלונדון לחופשת כדורגל.
  • אנו משתדלים לסקור את המשחקים המבוקשים שיש בלונדון בעמוד זה: כדורגל בלונדון.
  • כשאתם בוחרים סוכן שיסגור לכם חבילת ספורט בלונדון, חשוב שתבדקו את האמינות והזמינות שלו. בנוסף בדקו שהוא יודע להתאים לכם בדיוק את מה שאתם צריכים: את המלון, הטיסה והכרטיסים הנכונים >>> בדקו אותנו לפני שאתם מזמינים, TIKTIK מתמחים בחבילות כדורגל והופעות (תוכן זה הינו תוכן פרסומי ולא המלצת מערכת הכל על).